HEI FLOTTE KVINNE

Dette er bloggen for voksne jenter som vil ta vare på seg selv. Jeg skriver for deg som ikke ble født i går!! Om hvordan du kan bli sunnere, sprekere, flottere og få mer livsglede. Du kan snu hele aldringsprosessen hvis du vil ta vare på deg selv. Her får du inspirasjon og velprøvde metoder, livsfilosofi og forhåpentligvis god underholdning.

Lykke til fra Eva Sundene

Eva har vært min inspirasjonskilde og motivator for å forbedre min livsstil på en utrolig positiv, enkel og naturlig måte. Jeg har lært utrolig mye om meg selv, min hud, kropp  og helse. Du vil garantert elske hennes innstilling til aldring, og hvordan du kan snu klokken tilbake. Du får del i hennes enorme kunnskaper på alle felter innen livsstil – hvor hun skriver så fengende og gjør det så enkelt å følge.  Gled deg!

 

ELIN HANSEN, Designer

Jeg har fulgt med på de motiverende artiklene til Eva Sundene helt fra hun var sjefsredaktør for sitt livsstilmagasin Shape-Up. Hennes slanke- og skjønnhetsbok – Den Store Shape-Up Boken, har jeg hatt stor nytte av hver gang jeg trenger et tupp i baken for å ta vare på meg selv.

 

 

BERIT BREDTUN, Sosionom

Siste innlegg

SPIS LITT GRØNNERE

Må du bli vegetarianer eller veganer for å slippe «kjøttskam» – eller generell «matskam». Jeg sitter her på Fuerteventura og leser norske aviser og prøver å følge med på det som skjer i gamle Norge. Det er tydeligvis en økende miljøbevissthet, og godt er det.. SKAM & BÅS-SETTING Men det er annen negativ og navlebeskuende … Fortsett SPIS LITT GRØNNERE

Flere innlegg